Blogg

Relansering av KIM Cosmetic November 2020 [0 kommentarer]   19.Nov 2020

Jeg er så utrolig glad for å kunne si at KIM Cosmetic er relansert. I en lang periode nå har det vært veldig stille fra min side her og på sosiale medier.
Nettbutikken her har jo vært åpen, og jeg har tatt imot bestillinger. Men så mye utover DET har jeg ikke hatt ressurser til.
Grunnen til det er at jeg lenge var syk, men nå er jeg ..

Les mer her....

Kind of amok.. smykker og sånn [1512 kommentarer]   31.May 2015

Det hele begynte som en liten pause i administrering og produsering for KIM Cosmetics. Godt å bare ta en liten pause, tømme hodet, se på fine bilder, og velge ut skattene. Jaja, jeg hadde jo tenkt å kutte ut smykkesalget egentlig, for å konsentrere 100% på produktene, men må man ha pause, så må man ha pause.

Men oj, så mye fint da!..

Les mer her....

Nå er enda flere produkter tilgjengelig som sample [0 kommentarer]   16.Apr 2015Noe jeg alltid jobber med, er at du som kunde skal få en god opplevelse når du handler produkter fra KIM Cosmetic. Det er jo ikke så lett å handle sminke på nett hvis man ikke kjenner produktet eller fargen fra før, og da kan det være greit å få kjøpt en liten sample av..

Les mer her....

In Your Face [4 kommentarer]   12.Apr 2015Hvor opptatt er du av at det du smører i ansiktet skal være naturlig og giftfritt? Og visste du at mineralsminke faktisk kan beskytte huden din? Mineral Foundation feks, gir deg solbeskyttelse i form av naturlige ingredienser, og roer ned betent og sensitiv hud.
Les mer her....

Flash Tattoos i nettbutikken [0 kommentarer]   13.Feb 2015

Endelig kan jeg dele Flash Tattos med dere! Personlig har jeg falt helt pladask. Jeg liker å pynte meg innimellom, men har blitt "allergisk" mot alt som dingler og dangler. Der tradisjonelle smykker henger seg fast og kan være i veien er denne pynten ikke merkbar e..

Les mer her....