Blogg

Tilbake til bloggforsiden

Bad Girl CollectionPublisert: 02.May 2013

Det er ingen enkel sak å lage rene klare farger med organiske mineral pigmenter. Nesten alle organiske pigmenter er jordfarger. Den røde er mer brunrød enn postkasserød, eller den andre varianten som har blått i seg, kan aldri resultere i den rene klare rødfargen. For å få til det må man over i den syntetiske verdenen. Og det er vel også derfor det er den enkleste løsningen for de fleste produsenter.

I hovedsak vil jeg lage produkter med organiske mineralpigmenter, men jeg kunne ikke dy meg. Å mixe sammen flere farger til den ene er jo noe av det morsomste med å lage sminke. Så jeg har laget en liten kolleksjon med 3 nye leppestifter. Basert på syntetiske farger. Såkalte D&C lakes.

De aller aller fleste tåler disse fargestoffene. Men er du hypersensitiv, bør du holde deg til sminke basert på organiske mineralpigmenter. Det er det sikreste.

Men det er vår. Fornuften falt fra et svakt øyeblikk, og Im a bad girl. Og for å oppveie for disse syndene så skal du iallefall vite 100% hva disse inneholder. Og sånn bortsett fra fargestoffene, er det fortsatt gode organiske ingredienser som brukes. For å pleie med fukt og ta vare på miljøet.Ingredienser:

Prunus Armeniaca Oil , Cera alba (Beeswax) , Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Candelilla Wax, Vitamin E (Natural), Peppermint Lip Balm, Rosemary Seed Extract (Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosemarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract), Zink oxide, D&C lakes.

Ingrediensene på norsk:
Aprikoskjerneolje, bivoks, shea butter, jojobaolje, candelillavoks, naturlig vitamin e-olje, peppermynte eterisk olje, rosmarinfrøekstrakt, rosemarinblad ekstrakt, D&C Lakes.

Alle som produserer kosmetiske produkter er pliktig til å merke med alle ingrediensene i synkende rekkefølge (Det som det er mest av står først) med såkalte INCI navn.

Ny embalasje
Jeg har valgt en annen embalasje på Bad Girl Collection slik at det er enkelt å se forskjell på leppestiftene med organiske mineralpigmenter og de med syntetiske fargestoffer. Jeg liker denne embalasjen. Den er litt kortere og mer "chubby" enn den klassiske sorte leppestifttuben de organiske leppestiftene kommer i. Men selve leppestiftformen er den samme.

Bad Girl Collections embalasje har en gjennomsiktig moderne look som jeg personlig liker godt. Andre kjennetegn på at dette er fra Bad Girl Collection er at blomsten på logoen nå er blå. (ikke rød, som på de 100% organiske produktene)

3 nye farger
Baby Doll er lys rosa og passer best for deg med kald eller nøytal hudtone. Men kan også være lekkert på en med varme toner hvis man påfører et forsiktig lag.

Donna Bella er en korallfarget leppestift. Nydelig på sommeren. En frisk medium mørk farge som passer de fleste hudtoner.

My Cherry er en mørkere "syndefull" cherryrød leppestift. Kan brukes i tynt lag til dagslysbruk, for så å bygges opp til en sterkere dristigere farge på kvelden.2 kommentarer

YEAH ! Endelig ! Jeg elsker MyCherry ! Skal kjøpe Donna bella med neste anledning :) Happy happy ! (kult med blå blomst ! -litt mer "giftig "uten å være det , hehehe ! Bra jobba !
Veldig glad for å høre det! Ja, den blå blomsten ble vellykket. Litt giftig ja, men den funker til Bad Girl Collection syns jeg.

Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)