Blogg

Tilbake til bloggforsiden

I ukene fremover...Publisert: 09.May 2013

Som veldig mange andre damer så elsker jeg smykker. Mange slags smykker. Men jeg er ikke så flink til å bruke det. Er litt vel praktisk anlagt, så det begrenser bruken. Ikke går jeg så mye på fest heller.
Men jeg elsker å finne fine smykker på nettet. Så da fikk jeg denne ideen da.. Har jeg nettbutikk? jaa.. Det er vel du som bestemmer hva du skal selge? jaa? Hva med KIMs håndplukkede smykker i butikken?
Yess. Why not? Så håper dere liker det jeg plukker ut. Konseptet mitt er å finne rimelige smykker, som ikke seer så billige ut, og selge dem rimelig videre. Så nå får du det meste du trenger her på kim4u når du skal pynte deg ;-)

I ukene som kommer vil det altså bli en økning i sortementet her på kim4u.no. Det er håndplukkede produkter fra forskjellige leverandører som jeg håper dere vil like. Ikke bare smykker, men også gode makeupkoster står på planen. Koster jeg vil bruke selv. Favorittkoster, intet mindre.

Å få tilbakemelding på at nå bruker jeg sminken din og føler meg såå fin, er noe av det beste. Så nå håper jeg at smykkene også kan falle i smak. Hvert og et smykke er håndplukket, og foreløbig er det bare et av hver. Så her er det førstemann til mølla;) Samlingen er snart klar for offentligheten. Venter på noen pakker til som skal dukke opp i postkassa, men det er ikke så lenge nå...

en sniktitt på noe av den foreløbige samlingen....
2 kommentarer

Spennende ! Kule smykker ! ya got taste wm`n!
Thanks!! :-) Åh det er så mye mer jeg gleder meg til å vise fram! Digger å sitte og lete etter skatter. Har nærmest blitt en besettelse. hehe. Men en god en :) Koser meg!
Håper på en kjapp postgang nå, så jeg får lagt det ut på nett.

Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)