Blogg

Tilbake til bloggforsiden

SminkehimmelPublisert: 25.Jan 2014

Fra starten har jeg hatt som mål å ha et stort utvalg her i nettbutikken. Jo mer jo bedre. Jeg vil lage en liten sminkehimmel med gode produkter som føles bra å ha på huden både fordi det er god sminke, men også med ingredienser med pleiende egenskaper. Det er målet.

Og siden jeg ennå har endel å gå på når det gjelder utvalg, så har jeg gleden av å lage nye produkter. Flytende foundation med pleiende ingredienser har lenge stått på listen, og nå er den laget, testet og godkjent. Jeg starter med to farger. En lys og en medium.

Jeg elsker mineral foundation, men noen ganger, og spesielt i vinterhalvåret er det fint å kunne variere med en fuktighetsrik flytende foundation. Når huden er som tørrest og trenger ekstra pleie.

Finner du en farge som passer, eller har du fargeønske for flytende foundation?
2 kommentarer

Hei Nina :D Jeg bare lurte på om du lager samples på denne foundation og hvor mye den koster i så fall? Tenkte bare å se fargen før jeg eventuelt kjøper hele :) Håper alt er bra ellers! Morsomt å se masse fine nyheter på nettsiden :D
Hei Mari :)
Det er pr idag ikke samples på flytende foundation, kun mineral foundation. Men jeg vurderer å gjøre noe med det. Vet jo at det kan være vanskelig å finne riktig farge når man handler over nett.
Hyggelig at du liker de nye produktene! :) Det er alltid spennende å lage noe nytt ;)

Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)