Blogg

Tilbake til bloggforsiden

Nå kommer vårkolleksjonen 2014Publisert: 26.Feb 2014

Nå nærmer våren seg, og jeg jobber for fullt med innspurten av vårkolleksjonen. At jeg må følge med er en kjempefin "unnskyldning" for meg til å lage noe nytt. Det er gjort research på vårens trender, og jeg har kost meg med nye spennende farger som ikke er for den beskjedne. Så, slipp deg fri, det er vår!, blir mitt budskap iår;) Det har jeg gjort med vårkolleksjonen. Ikke mye jordfarger å spore i den altså. Bare gøy og fanteri. Det er vel ikke tilfeldig at Bad Girl Collection Lipsticks får 2 nye farger.

Personlig er jeg stort sett ganske nøytral og forsiktig med sminken, men innimellom er det gøy å eksprimentere og prøve nye måter å sminke seg på. Det beste med sminke er at hvis alt går helt skeis, så kan den jo bare vaskes av igjen. Så hvis du sverger til de gamle gode fargene, er kanskje tiden inne til å teste sine egne grenser?

Første produkt som vil bli lansert.. tada! Glamour Red fra Bad Girl Collection. Her vist på den vakre modellen Live Fiveland Sandnes.

Bad Girl Collection er min lille guilty pleasure hvor jeg tillater meg å bruke syntetiske fargestoffer fordi de finnes i mer vibrerende klare farger. Men resten av produktet er basert på organiske ingredienser slik som organic lipstick, og gir fukt og pleie til leppene.
(Teksten fortsetter under bildet)


Nytt produkt


Noe jeg også gleder meg til er å lansere et helt nytt produkt. Nemlig øyeskygge i kremform. Den er laget med KUN organiske ingredienser, og er derfor skånsom og egner seg godt for deg med sensitive øyne.

Med kremøyeskygger kan du få til mer vibrerende farger. Omtrendt som med våte kontra tørre steiner.

Som alle andre produkter fra KIM, har den fått sitt eget fancy navn, nemlig Organic Creme Eyeshadow, og den første fargen ut er Golden Eye. Gullfarget og glitrende.


Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)