Blogg

Tilbake til bloggforsiden

Omtaler av produktene i nettbutikkenPublisert: 25.Mar 2014

Jeg er selv en forbruker og prøver å holde fokuset der selvom jeg også selger produkter. Omtaler er noe jeg alltid selv leser når jeg vil prøve nye ting, og vet hvor verdifullt det er for meg som forbruker. Derfor har jeg tenkt lenge på å lage samme mulighet her, og endelig har jeg fått gjort det.

Det har selvfølgelig også stor verdi for nettbutikken som selger et helt nytt og ukjent sminkemerke, at du som har brukt produktene kan dele dine erfaringer.

Alle som har konto her på kim4u.no har nå mulighet til å skrive omtale, og jeg håper så mange som mulig benytter anledningen til å dele sine erfaringer.

For å skrive en omtale om et produkt her på kim4u.no må du ha en konto. Så hvis du har kjøpt produkt fra KIM andre steder enn her i nettbutikken, må du opprette en konto for å kunne skrive omtale. Du som allerede har handlet på kim4u.no kan logge deg inn på den kontoen du allerede har.

Hver bruker kan kun skrive EN omtale pr produkt, men du har alltid mulighet til editere dine egne omtaler hvis du vil endre eller tilføre noe i ettertid.
For å skrive omtale må du gå inn på siden til produktet du vil skrive om. Klikk på stjernene øverst til høyre på siden, og du vil komme til omtalesiden. Hvis du er innlogget vil du kunne skrive omtale. Hvis ikke må du logge deg inn først.

Det er viktig at omtalene er autentiske, derfor er denne sikkerheten lagt inn for å forhindre spam.

Er det andre funksjoner du kunne tenke deg i nettbutikken?

Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)