Blogg

Tilbake til bloggforsiden

Nytt produkt, Clean Face!Publisert: 06.May 2014

Noen produkter blir jeg ekstra fornøyd med. Denne ansiktsrensen har jeg brukt privat lenge, og laget gjentatte ganger med samme oppskrift fordi jeg bare elsker den. (I all bekjedenhet.) Jeg var jo usikker på om jeg skulle lage hudpleieprodukter for KIM Cosmetic også, selvom jeg lenge har laget til personlig bruk. Tenkte jeg burde begrense meg til sminke. Men etter å ha testet den ut på noen tobente vakre testbunnies, med ensidig god tilbakemelding, så vet jeg at det er flere som kan like denne.

Noen produkter oppstår fordi jeg ikke finner min favoritt, og jeg synes ansiktsrenser ofte har hatt en tendens til å tørke ut huden, slik at min fra før tørre hud blir stram og irritert. Mange inneholder jo også en form for alkohol, både som konservering men også fordi det er jo en fantastisk ingrediens til å rense. Problemet er at den renser for mye. Den fjerner absolutt alt av naturlige oljer og kan virke irriterende for mange.

Clean Face fra KIM inneholder kun skånsomme ingredienser som ikke irriterer huden, samtidig som den renser effektiv både vannbasert og oljebasert sminke. den er også skånsom mot øyepartiet og fjerner sminke som mascara effektivt.

Ingredienser:
Vegetabilsk Glycerin, Destillert vann, Aprikoskjerneolje, Sodium Coco-Sulfate, Lecithin fra soyabønner, Potassium Sorbate, Sitron Olje, TeaThree Olje, Clary Sage Olje


Her får du kjøpt Clean Face
Ut mai er det introduksjonstilbud på Clean Face!





Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)