Blogg

Kind of amok.. smykker og sånn [2792 kommentarer]   31.May 2015

Det hele begynte som en liten pause i administrering og produsering for KIM Cosmetics. Godt å bare ta en liten pause, tømme hodet, se på fine bilder, og velge ut skattene. Jaja, jeg hadde jo tenkt å kutte ut smykkesalget egentlig, for å konsentrere 100% på produktene, men må man ha pause, så må man ha pause.

Men oj, så mye fint da! Det som skulle være noen få bestillinger til smykkesamlingen i en liten pause, ble til mange pauser for å si det sånn..
I tillegg var ikke skattekisten så godt katalogisert, der var rom for fo..

Les mer her....

Nå er enda flere produkter tilgjengelig som sample [0 kommentarer]   16.Apr 2015Noe jeg alltid jobber med, er at du som kunde skal få en god opplevelse når du handler produkter fra KIM Cosmetic. Det er jo ikke så lett å handle sminke på nett hvis man ikke kjenner produktet eller fargen fra før, og da kan det være greit å få kjøpt en liten sample av produktet og slippe å betale full pris på noe man ikke er sikker på om passer.

Nå er sample-kolleksjonen oppgradert med enda et produkt, nemlig Les mer her....

In Your Face [4 kommentarer]   12.Apr 2015Hvor opptatt er du av at det du smører i ansiktet skal være naturlig og giftfritt? Og visste du at mineralsminke faktisk kan beskytte huden din? Mineral Foundation feks, gir deg solbeskyttelse i form av naturlige ingredienser, og roer ned betent og sensitiv hud.

Det er selvfølgelig ikke bare èn ting som hjelper på problematisk hud, og hudens tilstand påvirkes av mange faktorer. Men bruker du sminke og hudpleieprodukter og sliter med sensitiv hu..

Les mer her....

Flash Tattoos i nettbutikken [0 kommentarer]   13.Feb 2015

Endelig kan jeg dele Flash Tattos med dere! Personlig har jeg falt helt pladask. Jeg liker å pynte meg innimellom, men har blitt "allergisk" mot alt som dingler og dangler. Der tradisjonelle smykker henger seg fast og kan være i veien er denne pynten ikke merkbar eller i veien på noen som helst måte. Og i kombinasjon med trasisjonelle smykker eller ei, kan dette bli riktig hot.

Det er spådd å bli vårens og sommerens store trend. Men trend eller ..

Les mer her....

Mine favoritt øyeskyggekoster [2 kommentarer]   27.Nov 2014


Jeg liker at nettbutikken er levende og dynamisk, at innholdet endres og utvalget blir større. Og jeg liker å sette sammen pakker med for eksempel koster som jeg liker godt selv. For meg er det viktig at jeg kan gå god for de produktene jeg ikke lager selv også, men importerer, slik som sminkekostene. Og jeg bruker så og si alle. Men noen bruker jeg oftere enn andre, og disse tre kostene til øyeskygge er de jeg bruker hver gang jeg sminker meg.

D..

Les mer her....

Black Friday dilemma [4 kommentarer]   27.Nov 2014

Black Friday har blitt spredt over hele verden som DEN store shoppingdagen. Det gis store prosenter i avslag over en lav sko. Og jeg vil så gjerne gjøre det samme. Gi dere en god deal.
Men et av mine prinsipper for KIM Cosmetic er jo å ikke ta så stor del av kaka, men holde det på et anstendig nivå og ikke dyrke grådigheten. Jeg synes jeg har funnet en balanse jeg kan leve med, og prisene er moderate.

Men så kommer det slike dager som black friday hvor andre nettbutikker som selger sminke, mine konkurrenter, selger produkt..

Les mer her....

2 års jubileum, HURRA! [0 kommentarer]   21.Nov 2014

Idag er det 2 år siden releaseparty for KIM Cosmetic. Det føles fantastisk! Og jeg kjenner at bare tanken på det, og mottagelsen sminken har fått, gjør meg mer inspirert enn noengang til å fortsette.

Dette er personlig for meg. Det hele begynte jo med en irritasjon over hvor mye dårlig sminke som fantes på markedet, i form av ingredienser som hverken var bra for oss eller miljøet, og i tillegg til grådig overprising.
Du kan lese mer om oppstarten
Les mer her....

Grønn Festival, well done! [0 kommentarer]   01.Sep 2014

Det ble en fin dag på Grønn Festival på Nesoddtangen utenfor Oslo. Været var ikke like vennlig som ifjor, men det satte ingen demper på stemingen.

Det var grønt fokus over hele linja, og mye spennende på markedet som man ikke finner i ordinære butikker.

Klippet fra Grønn Festivals facebookside:
"Grønn festival arrangeres av lokallaget til Miljøpartiet De Grønne på Nesodden, i samarbeid med Grønn Ungdom Nesodden, men har bidragsytere og deltakere med andre politiske ståsteder. Festivalen er ment som et m..

Les mer her....

Sikkerheten i nettbutikken [0 kommentarer]   24.May 2014

Det har vært skrevet mye i media i det siste etter saken med "heartbleed". Nå bruker ikke nettbutikken dette systemet, men er en skreddersydd løsning som ikke implementerer andre systemer. Det kan jeg garantere med 100% sikkerhet fordi jeg har kodet nettbutikken selv, og det er en totalt skreddersydd løsning. Før jeg begynte med KIM Cosmetic jobbet jeg med design, nettsider og andre kodeprosjekt, siden 1999, og jeg har på veien blitt veldig opptatt av sikkerhet.

Når du opprett..

Les mer her....

Flawless Face Makeup Tools [0 kommentarer]   19.May 2014

Siden jeg lager sminke så synes jeg jo at jeg også må følge med og fange opp nye sminketips. Det er heller ikke god reklame for KIM Cosmetic om jeg kommer med sminken på halv 12 og tydelige spor av foundation. Jeg foretrekker at huden min bare ser veldig bra ut, og ikke sminket.

Et tips som går igjen hos mange profesjonelle er å påføre flytende foundation med svamp. Så det har jeg gjort en god stund nå, og liker det kjempegodt. Jeg har mener at huden min har bedret seg etter at jeg (stort sett) har sluttet å bruke fingrene til å ..

Les mer her....

KIM på Thumblr [4713 kommentarer]   15.May 2014

Nå er KIM også på Thumblr!

Hva er Thumblr ?
Thumblr er en bloggplatform på samme linje som wordpress og blogg.no. Og det finnes blogger for alle interesser.

Med et ekstremt minimalt reklamebudsjett må jeg prøve å gjøre produktene synlige på alternative måter. Det hjelper jo ikke å ha verdens beste produkter hvis ingen vet om det. En annen ting er at jeg synes det er gøy å skrive. Og på Thumblr er utfordingen å skr..

Les mer her....

Day & Night Moisterizer [0 kommentarer]   13.May 2014

Selvom hudpleiefokuset også er med i sminken jeg lager, så er det annerledes å lage rene hudpleieprodukter. Mange produsenter fyller opp med fyllstoffer for å få opp volumet, og kan dermed tjene mer per produkt. Tanken bak KIMs produkter er at hver eneste ingrediens skal ha en funksjon i forhold til det produktet er.
Så en fuktighetskrem vil jeg skal inneholde pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som er gode for huden.

Les mer her....

Nytt produkt, Clean Face! [0 kommentarer]   06.May 2014

Noen produkter blir jeg ekstra fornøyd med. Denne ansiktsrensen har jeg brukt privat lenge, og laget gjentatte ganger med samme oppskrift fordi jeg bare elsker den. (I all bekjedenhet.) Jeg var jo usikker på om jeg skulle lage hudpleieprodukter for KIM Cosmetic også, selvom jeg lenge har laget til personlig bruk. Tenkte jeg burde begrense meg til sminke. Men etter å ha testet den ut på noen tobente vakre testbunnies, med ensidig god tilbakemelding, så vet jeg at det er flere som kan like denne.

Noen produkter oppstår fordi jeg i..

Les mer her....

Hvorfor bruke makeupkoster? [2 kommentarer]   24.Apr 2014

Hvis du er en av de som bruker fingrene når du sminker deg og mener at det får være bra nok, så anbefaler jeg deg å lese videre. Det er nemlig mange gode grunner til å bruke makeupkoster, og det er ikke bare for dem med eget sminkerom.

Først og fremst er gode makeupkoster det beste verktøyet vi kan bruke for å få et godt sminkeresultat. Og som med alt annet verktøy så trenger vi noen forskjellige varianter til forskjellig bruk. Feks kan det være lurt å ha noen skru..

Les mer her....

Omtaler av produktene i nettbutikken [0 kommentarer]   25.Mar 2014

Jeg er selv en forbruker og prøver å holde fokuset der selvom jeg også selger produkter. Omtaler er noe jeg alltid selv leser når jeg vil prøve nye ting, og vet hvor verdifullt det er for meg som forbruker. Derfor har jeg tenkt lenge på å lage samme mulighet her, og endelig har jeg fått gjort det.

Det har selvfølgelig også stor verdi for nettbutikken som selger et helt nytt og ukjent sminkemerke, at du som har brukt produktene kan dele dine erfaringer.

Alle som har konto her på kim4u.no har nå mulighet til å skriv..

Les mer her....

Nå kommer vårkolleksjonen 2014 [0 kommentarer]   26.Feb 2014

Nå nærmer våren seg, og jeg jobber for fullt med innspurten av vårkolleksjonen. At jeg må følge med er en kjempefin "unnskyldning" for meg til å lage noe nytt. Det er gjort research på vårens trender, og jeg har kost meg med nye spennende farger som ikke er for den beskjedne. Så, slipp deg fri, det er vår!, blir mitt budskap iår;) Det har jeg gjort med vårkolleksjonen. Ikke mye jordfarger å spore i den altså. Bare gøy og fanteri. Det er vel ikke tilfeldig at Bad Girl Collection Lipsticks får 2 nye farger.

Personlig er jeg..

Les mer her....

Samples på nesten ALLE produktene [0 kommentarer]   07.Feb 2014

For en stund siden begynte jeg å lage samples til enkelte av produktene. Siden har det blitt flere. Jeg vet jo selv hvor vanskelig det er å handle sminke på nett hvis man skal prøve nye produkter. Det er jo ikke alltid fargen ser lik ut den man får. Fordi det kommer helt an på skjermkort og skjermen man har hvordan fargene vises.

Ikke alle produktene egner seg som sample
Det er dessverre ikke alle produktene som egner seg som sample. Et eksempel er Organic Creme Foundation. Grunnen er at dette produktet inneholde..

Les mer her....

Sminkehimmel [2 kommentarer]   25.Jan 2014

Fra starten har jeg hatt som mål å ha et stort utvalg her i nettbutikken. Jo mer jo bedre. Jeg vil lage en liten sminkehimmel med gode produkter som føles bra å ha på huden både fordi det er god sminke, men også med ingredienser med pleiende egenskaper. Det er målet.

Og siden jeg ennå har endel å gå på når det gjelder utvalg, så har jeg gleden av å lage nye produkter. Flytende foundation med pleiende ingredienser har lenge stått på listen, og nå er den laget, testet og godkjent. Jeg starter med to farger. En lys og en medium. <..

Les mer her....

Posten øker takstene [0 kommentarer]   19.Jan 2014

Ved nyttår så økte postens takster.
De fleste pakker som sendes fra KIM er mellom 2 og 7 cm og under 350 gram. Det koster nå 35 kroner å sende. Derfor har frakten på bestillinger under 200 kroner nå gått opp fra 34 til 35 kroner. Heldigvis ikke mer enn en krone. Bestillinger over 200 kroner er gratis som før.

..

Les mer her....

Makeuplooks med produkter fra KIM [0 kommentarer]   14.Jan 2014

Det er så gøy å se sminke fra KIM på disse vakre modellene og ha mulighet til å finne farger som passer den enkeltes hudtone.

Modell Ida Marie Holm er sminket med Mineral Blush Rosy 14, Organic Creme Eyeliner Choco 1, Les mer her....

Takk for iår!! Og riktig godt nyttår til dere alle! [4 kommentarer]   31.Dec 2013


Det nærmer seg et nytt år, og en fin anledning til å begynne å gjøre ting man tenker på, men ikke får gjort. Ja du vet..

Et av mine nyttårsforsett er å bli bedre på å oppdatere bloggen her på kim4u.no. Meningen er at den skal reflektere det som skjer i kulissene, og for tiden så henger jeg etter.

Ellers har jeg lyst til å si TUSEN TAKK til alle dere som har kjøpt produkter fra KIM Cosmetic. Det er jo dere som holder ting i gang. For sel..

Les mer her....

Benedicte tester produkter fra KIM [1 kommentarer]   22.Oct 2013

Benedicte Isabell Haugaard som skriver for femelle kontaktet meg og lurte på om hun kunne få teste og skrive om produktene på bloggen sin. Det kunne jeg selvsagt ikke si nei til. Uten store markedsføringsbudskjett er en god omtale på en mye lest blogg gull verdt.

Det var selvsagt veldig skummelt å la henne få helt frie tøyler, men som blogger er det viktig å få beholde sin integritet. Og hun gjorde en utmerket jobb, med å sammeligne KIM mot produkter i ulik prisklasse.


Les mer her om hvordan det gikk: <..

Les mer her....

Hvorfor ikke 100 % vegansk? [0 kommentarer]   09.Sep 2013

Man tenker kanskje at produkter som er 100% veganske er det man bør strebe etter. Jeg er litt i tvil der. Fordi jeg simpelten elsker bivoks som ingrediens i enkelte produkter. Den brukes i KIMs leppeprodukter og Organic Eyeliner. Den gir en god konsistens, gjør at fargen sitter bedre uten å tørke ut, lukter godt, og fordi jeg ikke kan se at bivoksproduksjon har noe med dyremishandling å gjøre.

Da jeg startet, forsøkte jeg mange forskjellige ingredienser. På jakt etter den perfekte formulaen ble det mye prøving og feiling. Men ett..

Les mer her....

Vellykket marked på Grønn Festival på Helleviktangen [2 kommentarer]   28.Aug 2013

Søndag 25.August var det Grønn festival på Nesodden (Helleviktangen). Været kunne ikke vært bedre, med nesten skyfri himmel og sommertemperatur i luften. Mange hyggelige mennesker i alle aldre møtte opp.

KIM Cosmetic stilte mannsterke opp på sitt aller første marked. Jeg var så heldig å få hjelp av en god venninne. Både til den siste pakkingen og labeling av produktene dagen før, og med salget på markedet som gikk over all forventing.

I forkant av festivalen ble det laget opp endel nye farger, som i løpet av kort..

Les mer her....

Grønn Festival på Nesodden 25.August [0 kommentarer]   13.Jul 2013

Da er det avgjort! KIM Cosmetic vil bli å finne på GrønnFestival på Nesodden søndag 25. August.

På Facebooksiden til Grønn Festival skriver de følgende:
Årets miljøhappening for hele familien og for alle som er interessert i grønn filosofi og livsstil. Arrangeres hvert år av Miljøpartiet De Grønne og Grønn Ungdom på Nesodden. Festivalen er søndag 25. august 2013 på Hellviktangen.
Description
Hellviktangen, Nesodden, søndag 25. august 2013

Gratis adgang for publikum.

Marked fra 12..

Les mer her....

Nettsiden er stadig i endring [0 kommentarer]   27.Jun 2013

Det er alltid noe man kan gjøre bedre. Og etterhvert som vareutvalget har økt, så endres behovene på nettsiden. Brukervennlighet står høyt i kurs, og derfor har det dukket opp enda en underkategori på enkelte varegrupper.

Det går nå an å klikke på alle bildene på produktsiden for å se dem større.
Ellers kommer det stadig nye detaljbilder under hvert produkt. På øyeskyggene har jeg nå vært så heldig å få en øyemodell. Da får du sett hvordan fargen er på og får mulighet til å få et enda bedre realistisk inntrykk av hvert ..

Les mer her....

I ukene fremover... [2 kommentarer]   09.May 2013

Som veldig mange andre damer så elsker jeg smykker. Mange slags smykker. Men jeg er ikke så flink til å bruke det. Er litt vel praktisk anlagt, så det begrenser bruken. Ikke går jeg så mye på fest heller.
Men jeg elsker å finne fine smykker på nettet. Så da fikk jeg denne ideen da.. Har jeg nettbutikk? jaa.. Det er vel du som bestemmer hva du skal selge? jaa? Hva med KIMs håndplukkede smykker i butikken?
Yess. Why not? Så håper dere liker det jeg plukker ut. Konseptet mitt er å finne rimelige smykker, som ikke seer så billige..

Les mer her....

La meg introdusere KIM Tripple Concealer [4 kommentarer]   05.May 2013

KIM Tripple Concealer blir født

Da jeg kom hjem fra solferie var concealerfargen jeg hadde helt feil. Etter å ha blitt solbrun, tilbake i vinterlandet hvor man sakte men sikkert blir sitt blekere jeg, trengtes en concealer som kunne blandes til den fargen jeg hadde til enhver tid. Ideen om å lage en tredelt concealer tok form. Ja, jeg vet jeg ikke har funnet opp hjulpet på nytt, men ofte så blir produkter til KIM Cosmetic utfra mitt eget behov. (Jeg holder meg jo til dette merket stort sett ;)) (bortsett fra mascara, det er et kompliser..

Les mer her....

Finn din rette foundation farge [2 kommentarer]   03.May 2013Det kan være vanskelig å finne den rette foundation-fargen som passer hudfargen. Den skal jo stemme med hudtonen, ikke være for lys, ikke for mørk. Her er en liten guide jeg håper kan være til hjelp. Har du tilleggsopplysninger, spørsmål eller andre innspill, kan du bruke kommentarfeltet.

KIM Mineral Foundation er delt opp i 6 forskjellige grunntoner. Cold, Neutal, Peach, Olive, Honey og Golden. I denne rekkefølgen viser de fargetoner fra kald til varm. ..

Les mer her....

Bad Girl Collection [4 kommentarer]   02.May 2013

Det er ingen enkel sak å lage rene klare farger med organiske mineral pigmenter. Nesten alle organiske pigmenter er jordfarger. Den røde er mer brunrød enn postkasserød, eller den andre varianten som har blått i seg, kan aldri resultere i den rene klare rødfargen. For å få til det må man over i den syntetiske verdenen. Og det er vel også derfor det er den enkleste løsningen for de fleste produsenter.

I hovedsak vil jeg lage produkter med organiske mineralpigmenter, men jeg kunne ikke dy meg. Å mixe sammen flere farger til den ene..

Les mer her....

Velkommen til KIMs blogg [0 kommentarer]   30.Apr 2013


Omsider kan jeg lansere bloggen her på KIM4u. Hurra! Dette har jeg tenkt på en stund.
Trengte et sted å skrive mer om bakgrunnen for produktene og hva som skjer i KIM Cosmetic. Også håper jeg å kunne kommunisere mer med dere her. Still gjerne spørsmål, kom med forslag, si din mening! Feel free!

Min andre blogg missjackson ble feil arena for KIM Cosmetics prosjekter. Den er mer for mitt personlige forbrukerliv, og omhandler omtaler av andres produkter. Det..

Les mer her....