Blogg

Tilbake til bloggforsiden

Jeg er avhengig av Talika LipocilsPublisert: 15.May 2013

Talika Lipocils er et av mine personlige favorittprodukter, som ikke er noe jeg lager selv. Jeg er faktisk ganske avhengig. Når jeg er uten, blir øyevippene mine ganske stusselige. Med alderen så visner vippene, og blir kortere, sprøere og færre. Og det er jo ikke noe gøy.

Jeg måtte tenke meg grundig om før jeg tok inn Talika Lipocils på lager. Men siden dette er et produkt jeg har kjøpt gjentatte ganger selv, og ikke vil være uten, så har jeg lyst til å presentere dere for dette produktet. Det går også for å være det mest naturlige alternativet og for å være et skånsomt og mildt produkt. Jeg har selv aldri hatt noen reaksjon på Talika Lipocils.


For å avbalansere dette som kan fremstå som et lite vidundermiddel vil jeg si at det er ikke alt som virker for alle. Men siden det har virket på mine vipper, er jeg sikker på at det kan gi samme effekt for flere enn meg.

Talika Lipocils lover å gi deg flere, lengre, tykkere og mørkere øyevipper på 28 dager. Stemmer det?
Jeg kan bare formidle min personlige erfaring. Som sagt er det ikke alt som virker på alle. Men jeg merket en forbedring etter ganske kort tid. Ikke minst fungerer denne som en balsam. Hvis man bruker mascara og sminkefjerner daglig så sliter det på vippene og de kan bli tørre og sprø. Med Talika Liposils får jeg tilført fukt og øyevippene virker sterkere og sunnere. Om de har blitt tykkere er jeg ikke sikker på, men de er lengre, mer bøyd, og synes selvom jeg ikke har på mascara. Og MED mascara er det en tydelig forbedring.

Er det INGEN negative ting med Talika Lipocils?
Det finnes etterhvert en haug med slike produkter på markedet. Mange er veldig kostbare, og noen av dem har endel ingredienser man ikke burde bruke nær øynene. Det har også forekommet at produktet har forandret på øyefargen.

Her kommer Talika Lipocils inn som et skånsomt alternativ. Men. Dessverre oppdaget jeg at ingredienslisten inneholder parabener. På tross av dette, og at jeg generelt er veldig opptatt av gode organiske ingredienser,
så er Talika Lipocils det beste alternativet innen denne produktgenren. Og som sagt, jeg bruker det personlig. Og har brukt det i et par år nå. Fordi jeg liker at vippene mine har fått tilbake "ungdommeligheten" og de virker sunnere når jeg bruker dette produktet.

Om man slutter å bruke produktet, så går vippene tilbake til sin gamle status. Derfor kan man fort bli avhengig.

Det er kanskje ikke noe bra triks å ta frem det negative når man skal selge et produkt, men jeg ønsker at det skal være klart og tydelig hva produktene inneholder, slik at man kan ta sitt personlige valg utfra det.

Jeg skrev om Talika Lipocils på min personlige blogg (mssjackson) den 21. september 2011:
Få fram det beste i vippene dine med Talika Lipocils
Øyevippene visner litt med alderen hvis man ikke tar vare på dem. Det er et typisk aldringstegn. Og hvis jeg kan gjøre noe med det uten å gå økonomisk konkurs eller smøre på meg drittingredienser, så gjør jeg det.

Etter å ha prøvd produkter fra Ardell og Mava Double lash, med ok resultater, kom jeg over omtaler av Talika Lipocils, som går for å være blandt de snilleste når det gjelder ingredienser blandt produkter i denne gengeren. Akkurat hva jeg er ute etter.

Det er tydelig at vippene mine liker en form for balsam. Og jeg ser store forskjeller når jeg bruker det flittig, i forhold til når jeg er sløv glemmer å bruke det.

Man får ikke helt andre nye vipper enn det man har i utgangspunktet. Men du får en veldig sunn versjon av vippene dine. De virker sterkere, tykkere og mørkere. Og det ser ut som man får flere. Er det fordi de er sterkere og ikke faller av så fort? Jeg synes også vippene mine virker lengre. Uansett. Ganske greit.

[Les mer på mssjackson-bloggen...]3 kommentarer

loans loans in dallas tx loans with bad credit [url=https://quickloans.cars]loans[/url]
loans bad credit loans loans [url=https://quickloans.cars]payday loans uk[/url]
loans loans personal loans unsecured [url=https://quickloans.cars]no fax installment loans[/url]

Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)