Blogg

Tilbake til bloggforsiden

Nå er enda flere produkter tilgjengelig som samplePublisert: 16.Apr 2015Noe jeg alltid jobber med, er at du som kunde skal få en god opplevelse når du handler produkter fra KIM Cosmetic. Det er jo ikke så lett å handle sminke på nett hvis man ikke kjenner produktet eller fargen fra før, og da kan det være greit å få kjøpt en liten sample av produktet og slippe å betale full pris på noe man ikke er sikker på om passer.

Nå er sample-kolleksjonen oppgradert med enda et produkt, nemlig Tint & Moist Organic Creme Foundation. Og for å kunne presentere og oppbevare dette produktet på best mulig måte, ble det brukt en miniversjon av fullsize-embalasjen, nemlig en såkalt airless pumpeflaske. Når det ikke slipper til luft i produktet er behovet for konserveringsmidler mindre enn om man feks bruker en krukke hvor fingrene berører produktet og på den måten sprer bakterier og utsetter produktet for forringelse.

Men ikke nok med det. Nå har også leppestiftene i samplestørrelse ny embalasje, slik at du kan påføre produktet direkte på leppene uten leppepensel eller fingre slik du måtte tidligere.

Det er alltid rom for forbedring, og har du synspunkter eller forslag, så ikke vær redd for å ta kontakt via kontaktskjema i nettbutikken eller via epost til post@kim4u.no.

KIM


Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)