Blogg

Tilbake til bloggforsiden

Kind of amok.. smykker og sånnPublisert: 31.May 2015

Det hele begynte som en liten pause i administrering og produsering for KIM Cosmetics. Godt å bare ta en liten pause, tømme hodet, se på fine bilder, og velge ut skattene. Jaja, jeg hadde jo tenkt å kutte ut smykkesalget egentlig, for å konsentrere 100% på produktene, men må man ha pause, så må man ha pause.

Men oj, så mye fint da! Det som skulle være noen få bestillinger til smykkesamlingen i en liten pause, ble til mange pauser for å si det sånn..
I tillegg var ikke skattekisten så godt katalogisert, der var rom for forbedring, og jeg visste jeg hadde smykker jeg ikke hadde fått lagt ut i nettbutikken. Så den lille pausen videreutviklet seg til en nødvendig stor opprydning, og katalogisering av alle smykkene, en gang for alle, oversiktlig og med full kontroll. Beste jeg vet er gode systemer og oversikter som virker.

Skattene er nå fotografert, beskrevet og prissatt og ikke minst verdsatt. Men jeg innser at jeg ikke kan ha alle selv. Best er jo å hjelpe andre å finne sin lille skatt, det var iallefall tanken bak. Men, la meg være ærlig; det er vanskelig å ikke bli influert av egen smak selvom jeg forsøkte å gå på siden av den og forestille meg hva andre ville likt.
Så, her er de! 100% KIM4u.

Klikk på bildet for å gå til smykkene.11 kommentarer

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-de-cialis-au-maroc/
Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-20mg-tadalafil/
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Buy Amoxil 500mg[/url] Amoxicillin No Prescription http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500 Mg[/url] Amoxil http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500mg Capsules[/url] Amoxicillin 500 Mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
[url=http://kamagra50.com/]kamagra[/url]
[url=https://kamagra50.com/]kamagra chewable[/url]
[url=https://kamagra50.com/]buy kamagra[/url]
[url=https://kamagra50.com/]buy kamagra online[/url]
[url=http://kamagra50.com/]buy kamagra[/url]

Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)