Det er en pågående oppdatering av websiden som vil medføre at enkelte tekster ikke finnes enda. En mobilversjon er snart tilgjengelig. Det er fortsatt mulig å handle her.

Multi Skin Care

Multi Skin Care

 • Hjem / Skincare / Hudpleie / Multi Skin Care
 • kr. 149.00
 •        Legg i Favoritter


  KIM Multi SKin Care er en salve laget av organiske ingredienser som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Alle ingrediensene er plukket ut med tanke på pleiende egenskaper.
  Den fungerer ypperlig som lipbalm, til pleie av neglbånd. Den er også utmerket til pleie og forebygging av tørre områder rundt nesen i perioder ved forkjørelse.

  Multi SKin Care består av består av Shea og Mangosmør som begge er pleiende og fuktighetsgivende, og med hvetekimsolje som er en veldig nærringsrik olje og rik på omega-3 og omega-6 fettsyrer gir den ypperlig pleie til tørr og spruken hud og lepper. Hvetekimolje er også en velkjent antioksidant pga sitt høye innhold av vitamin E.
  I tillegg er det tilsatt naurlig vitamin E olje som også er en antioksidant og en av de beste oljene for pleie. Motvirker også at de andre ingrediensene harskner.

  Salven er tilsatt eteriske oljer for pleie og god lukt.

  * ingen mineraloljer
  * kun organiske ingredienser
  * ingen dyretesting

  Mengde: 11g

 • Mangifera (Mango) Indica Seed Butter , Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Beeswax, Jojobawax,Tocopherol (Vitamin E Natural), Orange Essential Oil

  (mango smør, shea smør, Hvetekimsolje, bivoks, Olivenvoks, Naturlig Vitamin E olje, Ren Appelsin olje)