Det er en pågående oppdatering av websiden som vil medføre at enkelte tekster ikke finnes enda. En mobilversjon er snart tilgjengelig. Det er fortsatt mulig å handle her.

Retinol 10% Organic Skin Treatment

Retinol 10% Organic Skin Treatment
 • Hjem / Skincare / Hudpleie / Retinol 10% Organic Skin Treatment
 • kr. 389.00
 •        Legg i Favoritter


  ♥ Vegansk
  ♥ Spesielt egnet til voksen hud
  ♥ Retinol er en veldokumentert ingrediens
  ♥ Reduserer pigmentering forårsaket av solskader
  ♥ God til aknebehandling
  ♥ Spesielt egnet til voksen hud

  Retinol (A vitamin) er en veldokumentert ingrediens som for 40 år siden startet som reseptbelagt aknebehandling. Dermatologer oppdaget at pasienter ikke bare fikk en klarere hud, men også en lysere hud med færre linjer.
  Retinoid er en svært effektiv ingrediens med gjenoppbyggende og utjevnende egenskaper. Den når dypt ned i huden på det mellomste laget (dermis), og på den måten har retinol bedre og tydeligere resultater enn ingredienser som kun har effekt på hudoverflaten.

  I huden fungerer A-vitamin som en kraftfull antioksidant som motvirker frie radikaler, stimulerer og reparerer hudens kollagen- og elastinproduksjon. Ingrediensen har også en regulerende effekt på hudens talgproduksjon og reduserer også pigmenteringer forårsaket av solskader.

  For noen kan retinol Creme føre til at man kan få en stikkende følelse i huden. Det er de aktive stoffene. Hvis man ikke er vandt til hudbehandlinger kan det være tilfelle, og man bør da venne seg til bruken ved å begynne forsiktig. Feks påføre kremen kun 2-3 ganger i uken, og så øke etterhvert.

  Retinol Creme skal brukes kun på kveldstid fordi ingrediensen retinol er følsom for sollys og vil derfor virke med redusert styrke, og fordi cellefonyelsen øker og huden blir mer lyssensitiv. Noe som kan gjøre at den ikke virker optimalt.

  Etter ca. 12 uker bør man kunne se et synlig resultat på huden.

  Mengde: 50 ml

 • Aqua, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Phospholipids & Retinol, Persia Gratissima (Avocado Butter), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera Gel), Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate, Yogurt Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lactobacillus, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Vegetable Glycerin, Allantoin, Tocopherol (Naturlig Vitamin E), Pelargonium odoratissimums (Geranium Bourbon)