Organic Lip Balm - Jazz

Organic Lip Balm - Jazz
 • Hjem / Lips / Organic LipBalm / Organic Lip Balm - Jazz
 • kr. 59.00
 •        Legg i Favoritter


  KIM Organic Lip Balm er laget av kun organiske ingredienser, og gir godt med fuktighet og pleie til leppene. Alle ingrediensene er plukket ut med tanke på pleiende egenskaper.

  Organic Lip Balm Jazz består av Shea og Mangosmør som begge er pleiende og fuktighetsgivende, og med hvetekimsolje som er en veldig nærringsrik olje og rik på omega-3 og omega-6 fettsyrer gir den ypperlig pleie til tørre og sprukne lepper. Hvetekimolje er også en velkjent antioksidant pga sitt høye innhold av vitamin E.
  I tillegg er det tilsatt naurlig vitamin E olje som også er en antioksidant og en av de beste oljene for pleie. Motvirker også at de andre ingrediensene harskner.

  Jazz er en blanding av appelsin, vanilje og bittelitt peppermint, og gir en frisk og god lukt som kanskje blir en favoritt?

  * ny bedre formula
  * ingen mineraloljer
  * kun organiske ingredienser
  * ny større embalasje
  * samme pris
  * ingen dyretesting

 • Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Mangifera indica (Mango Butter), Jojoba Wax, Cera alba (Beeswax Yellow) , Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Peppermint Essential oil, Tocopherol (Naturlig Vitamin E)

  (Hvetekimsolje, Mangosmør, jojobavoks, bivoks, shea smør, Naturlig Vitamin E olje, Eteriske oljer)