Blogg

Tilbake til bloggforsiden

Flawless Face Makeup ToolsPublisert: 19.May 2014

Siden jeg lager sminke så synes jeg jo at jeg også må følge med og fange opp nye sminketips. Det er heller ikke god reklame for KIM Cosmetic om jeg kommer med sminken på halv 12 og tydelige spor av foundation. Jeg foretrekker at huden min bare ser veldig bra ut, og ikke sminket.

Et tips som går igjen hos mange profesjonelle er å påføre flytende foundation med svamp. Så det har jeg gjort en god stund nå, og liker det kjempegodt. Jeg har mener at huden min har bedret seg etter at jeg (stort sett) har sluttet å bruke fingrene til å sminke meg (selvom jeg passer på at de er rene), og etterhvert har det blitt en vane å bruke koster.

For en stund siden oppdaget jeg jo også egget som vår alles kjære Jan Thomas er så fan av. Det fungerer utmerket til flytende foundation og concealer. Og i tillegg har jeg nå oppdaget den flate svampen, som gjør jobben ENDA enklere. Og kombinasjonen av disse to er super. Egget i kriker og kroker, og den flate på resten gjør påføringen til en lek. Jeg bruker de også til påføring av creme blush, eller til å blende ut.

Den store "pudderkvasten" bruker jeg ofte helt til slutt. Bare for å blende blush og foundation og ta bort det overflødige slik at huden ser mest mulig flawless ut. Bruker man mineral foundation er den også fin å bruke for å ta bort overflødig pudder som ikke er blendet inn i huden.

Så, fordi jeg liker disse verktøyene så godt, og ikke klarer meg uten dem, så måtte jeg jo få de inn i nettbutikken :) For det kan jo hende at det er flere som vil like disse. De kan kjøpes en og en (Pink Blender Egg, Flat Makeup Sponge og Big Powder Puff), eller i denne pakken med alle tre.Se hvordan man påfører flytende foundation med svamp:<3 KIM1 kommentarer

viagra[/url]

Legg igjen kommentar:

Navn:

Epost: (*epostadressen vises ikke)

Kommentar:


Skriv inn svaret i feltet (dette er for å unngå spam)

KAN JEG HJELPE DEG?